Wrangler JK Trailcat -moottoriadehamaa Jeepille

KUVAUS 10-vuotisjuhlavuotinen moottoripyörä on Jeep Wrangler JK: n Kiinaan valmistettu, korkean suorituskyvyn omaava metallikuomu, joka yhdistää kaikki ominaisuudet kova ydin, helppo asentaa paketti. Ilmanpoistoaukon ainutlaatuinen rakenne tekee moottorista jäähdytyksen paremmin. Hupu on valmistettu tarkkuusmuottipuristus ja 3D-laser ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

KUVAUS

Trailcat Hood on Jeep Wrangler JK: n Kiinaan valmistettu, korkean suorituskyvyn omaava metallikuomu, jossa yhdistyvät kaikki kovan ytimen ominaisuudet ja helppokäyttöinen pakkaus. Ilmanpoistojärjestelmän ainutlaatuinen muotoilu tekee moottorista jäähdytyksen paremmin. Hupu on valmistettu tarkkuusmuovaisesta puristimesta ja 3D-laserleikkaus. Pinta on elektroforeesiprosessi. Sisäänrakennettuihin syvennyksiin mahtuu tehdas- tai jälkihuopa.

ASENNON HELPOSTI

Sen yksinkertainen pultti, joka mahdollistaa nopean asennuksen tehdaslaitteistolla. Pinta on elektroforeesiprosessi, joka mahdollistaa värin mukauttamisen.

Trailcat H OOD NÄPPÄIN

· 1/32 tuuman teräsrakenne

· 3D-raskaan CNC-laserleikkaus

· Mekaaninen erätuotanto Kiinassa

· Helppo asennuspultti

· Toimii tehdaslaitteiston kanssa

· Kuoren eristyspuuvilla

· Tuotteen paino - 56 kiloa

· Toimii vuoden 2007 ja ylöspäin


Vuonna 2011 perustettu olemme yksi johtavista Jeep Wrangler JK: n valmistajista ja toimittajista. Jos olet kiinnostunut meidän Wrangler jk trailcat moottoripyörä oem varten jeep, tervetuloa tukemaan laadukkaita laitteita alhaisen hinnan tehtaallamme. Tarjoamme sinulle suuren alennuksen ja yhden vuoden takuun. Räätälöityjä tilauksia varten, ota yhteyttä meihin.

Tutkimus