Miksi Auto Puskurin Muovi?

- May 15, 2017-

Puskurin on suojeltava ihmisiä, ei autoja!

Jos auton puskuri, joka käyttää metallimateriaalia, osuu jalankulkijaan, vaikka nopeus onkin hyvin hidas, jalankulkija riittää myös kuristamaan. Ja jos käytät muovipuskuria, vahinkoaste ei varmasti ole niin vakava. Syrjintä, auton turvallisuus riippuu runkorakenteen rakenteellisesta voimasta. Puskurin päätoiminto on törmäyksen sattuessa ulkoisen iskun, energian imeytymisen vaikutuksesta. Tämä ei kuitenkaan määrää ajoneuvon turvallisuutta. Yhteenvetona, puskurin ollessa matalan nopeuden törmäyksessä, jalankulkijoiden suoja.


Muovipuskurilla ei leikattu kulmia

Aluksi puskuri on todella metallia. Jalankulkijoiden aiheuttamat vahingot aiheuttavat kuitenkin merkittävää haittaa, mutta ne korvattiin muovimateriaalilla. Lisäksi voit parantaa auton laatua ja polttoainetehokkuutta. Tietenkin kustannukset ovat myös hyvin hallinnassa. Metallipuskuri törmäys, ei ole helppo imeä energiaa, se on suoraan ympärillä ajovalot ja muut komponentit, jotka alle Oh. Muovipuskurin ylläpitokustannukset ovat alhaiset, pienemmät törmäykset, mutta myös niiden alkuperäisen palauttaminen. Lisäksi muovipuskuria ei ole helppo ruostua ja ikääntyä, mikä vaikuttaa ulkonäköön.


Muovipuskurin on hyvä liikuttaa pysäköintialueita

Monet autot Euroopassa, pysäköintitilat ovat hyvin jännittyneitä. Tämän seurauksena monet ajoneuvot ovat pään ja aasin hyökkäys yhdessä. Kuinka hän ajoi ulos? Tällä hetkellä muovipuskurista tuli kätevä. Voit kestää etupyörän tai auton jälkeen pienemmällä nopeudella tilaa. Muovipuskurin avulla voidaan välttää kouristusten ja putoamisen vaara.