Yleinen autopesu On olemassa useita erilaisia lasi teräslevyn levy?

- May 15, 2017-

Ennen, vertaillimme lasin ja teräsrunkolevyn ja kiinteän levyn välistä eroa, verrattuna auton huoneen lasi-teräsrunkolevyyn on etu. Lisäksi yleiset lasikuituvahvisteiset muovilevylevyt ovat myös hyvin suuria, kolmea: metalliristikkolevy, muovinen ruudukkolevy ja lasiteräsraudat. Nyt kuuntelemme Wade-lasikuituvahvisteisia muovirungonvalmistajia, kuinka nämä kolme erilaista auton huoneen lasi-teräsverkkoon kiinnitetään?

Pesuhuoneen lasi-teräsverkko Ensin yleisempi metallilevylevy voidaan jakaa teräsverkkoon ja alumiiniristikkolevyyn ja niin edelleen. Metalliristikko on laaja-alaisen teollisuuden sovellus, ja määrä on erittäin suuri. Mutta sen kustannukset ovat korkeammat, ja metalliristikkolevyn elämä on vain noin 2 vuotta, taloudelliset hyödyt eivät ole korkeita.

Toiseksi muovisen ruudukon levyn käyttö ei ole suuri, koska muovinen pehmeä, sitkeys ei ole suuri ja huono kantavuus. Jotkut pienet taloustavarat ja esineet käyttävät muoviristikkoa. Sen edullinen, korkea muotoilu, mutta suhteellisen heikko kyky käyttää joitakin.

Kolmanneksi FRP-ruudukkolevy voidaan kuvata uuden levyn edustajaksi, jolla on korkea yleinen suorituskyky, mutta myös joidenkin levyn perinteisten ominaisuuksien ei ole: erityisesti hapon ja alkalin, korroosionkestävyys on näkyvämpi. Sen tuotantokustannukset eivät ole korkeat, paljon alhaisemmat kuin kalliit metalliristikkolevyt, ja lasiristikkolevy on erittäin laaja ja monipuolinen sovellus.

Todellisesta tilanteesta huomasimme, että niin kauan kuin syövyttävämpi ympäristö on, voimme nähdä FRP-ruudukkolevyn levittämisen, ja se koskee myös siviilikäyttöisiä rakennustöitä.